• Voor al jouw waxbehandelingen aan huis!
  • Kwaliteit wax voor elk huidtype!
  • Comfortabel, tijdbesparend en vertrouwd in je eigen omgeving.
  • 7 dagen per week waxbehandelingen aan huis.
  • Corona proof!

Brazilian Wax

Een Full Brazilian wax is een behandeling waarbij al het haar op en rondom je schaamstreek wordt verwijderd. Haren rondom het gehele schaamstreek wordt gewaxt, ook van je schaamlippen en tussen je bilnaad.

Bij een bikini wax wordt alleen het haar dat buiten je bikinibroekje komt verwijderd.


Bij een Brazilian wax duurt het (gelukkig) veel langer voordat de haargroei terug is, en heb je geen last van jeuk én ingegroeide haarzakjes plus je haren worden wat zachter. Door scheren worden je haren juist stug en hard; je hebt dus meer kans op irritaties en je blijft maar scheren.. erg tijdrovend.

Hardwax / filmwax 

Bij een Full Brazilian wax maak ik gebruik van hardwax. De hardwax wordt gesmeerd op alle harige gedeeltes. Vervolgens wordt het van het lichaam afgetrokken. Om het herstel te bespoedigen wordt er voor en na het waxen talkpoeder en speciale olie gebruikt. Zo kan de behandelde huid snel weer tot rust komen en irritaties worden voorkomen.

De Brazilian Wax is de meest uitgevoerde behandeling!

Eerste keer voor de Brazilian wax? Enkele tips op een rijtje;

1. Zet al je schaamte opzij; je hoeft je echt nergens voor te schamen.
2. Scheer je van tevoren niet. Want op deze manier kunnen niet alle haren gewaxt worden en komen de geschoren haren eerder terug.
3. Laat je niet tegenhouden door de gedachte aan de pijn. Het zal niet pijnloos zijn, maar het is echt zo voorbij én er wordt gebruik gemaakt van hele goede waxproducten waarbij je veel minder pijn zult ervaren.
4. Probeer te ontspannen. Relax! Goed in- en uitademen.
5. Draag geen strakke kleding maar losse kleding, want strakke kleding zal irriteren aangezien je huid na de behandeling wat gevoeliger is.
6. Don't worry! Tot nu toe heb ik geen huilende of klagende klanten gehad.  Eerlijk waar, plus voor je het weet is het voorbij. 
6. Boek nu jouw afspraak. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.